DIRECCIÓN

CALLE BORGONYA, 6

08042 Barcelona (BARCELONA)

CONTACTO

Teléfono: 933 536... Ver teléfono completo

Solicitar acceso de propietario

UBICACIÓN DE CENTRO LA LLUNA

CENTRO LA LLUNA (3)

1
Sandra Guerra | 27-10-2011 a las 21:19 #

No hi han paraules per explicar-ho, es excepcional. Les profes son genials amb els nens. La recomano al 100%. De veritat.

2
MARTA | 27-12-2011 a las 17:25 #

els meus fills han anat a la lluna, ara ja tenen 8 i 5 anys, van ser un temps entranyable, les educadores sempre pendents de tots els nens/es i programant activitas per que gaudisin de la seva estada, ademes cada dia podia parlar amb l’educadora coresponent i el tracte va ser fantasticc jo us recomano que si teniu algun nen/a i feu una visita

3
carlota | 27-2-2012 a las 23:24 #

Quan havia d’incorporar-me a la feina s’em feia molt dificil deixa la meva nena de set mesos,tenia molt clar que no volia ningu a casa i tampoc que els avis es fessin responsables; vaig començar a buscar escoles al barri i al final em vaug decidir per La LLuna, vaig conectar de seguida amb la educadora la meva petita va super contenta, per sort encara em queda un any i despres haure de buscar l’escola gran. Us animo a que si esteu buscant la tingeu en llistaTU OPINIÓN SOBRE "CENTRO LA LLUNA"

Contacta con esta Guardería

Cerrar y volver

  1. (obligatorio)
  2. (obligatorio)
  3. (correo válido obligatorio)
  4. (obligatorio)